Kortio

Hitta bäst kreditkort för dig!

Vi på Kortio hjälper dig jämföra alla Sveriges kreditkort. Hitta rätt kort utefter dina förutsättningar och krav.

Kortio vill hjälpa dig som besökare att hitta det bästa kreditkortet som är rätt för just dig. Allas situation ser olika ut och det är inte helt enkelt att jämföra och sortera ut de olika kreditkorten – men vi hjälper dig! Med lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt förmedlar vi din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut.  Läs mer


För att fastställa vad för typ av kreditkort som passar dig bör du först klarlägga vilka kriterier som du vill att ditt kort uppfyller. Vill du t.ex ha ett kreditkort med bonus som ger dig poäng på dina vardagliga köp? Eller vill du hellre ha ett kreditkort som ger dig rabatt när du tankar eller extra förmåner när du reser? Ta del av informationen som ges i våra kortkategorier för att bestämma vad för typ av kreditkort du vill ha.

När du har hittat kreditkort som bäst uppfyller de kriterier du efterfrågar är det fördelaktigt att jämföra dessa kreditkort mot varandra. Vid en kreditkorts jämförelse är det viktigt att ta hänsyn till alla aspekter av ett kort, det vill säga kortets samtliga avgifter, villkor och förmåner. Ställ avgifterna i kontrast till förmånerna för att få en uppfattning om huruvida kreditkortet kommer vara lönsamt eller ej i det långa loppet.

  • När du har hittat det kreditkort som uppfyller dina krav och önskemål, samt fått en god förståelse kring kortets avgifter och villkor, är det dags att ansöka. Via oss skickas du vidare till kreditgivarens ansökningsformulär där du enkelt och säkert kan ansöka om valt kort. Vid ansökan genomförs en kreditupplysning på dig för att säkerställa att du uppfyller kraven som ställs för att beviljas valt kreditkort. Det tar vanligtvis 1-3 bankdagar innan beslut om din kortansökan beviljas eller ej, somliga kreditgivare ger svar inom några minuter. Efter beviljad ansökan skickas ditt nya kort ut till den angivna adressen inom 1-3 bankdagar.


Relaterade inlägg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.